Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Slávisté přes prohru zasluhují pochvalu, že dorazili i přesto, že museli vědět jak dopadnou. Navíc ve středu, klobouk dolů! Díky za návštěvu, tak zase někdy!

autor: Gruppo Antislavia, Tom / NSC (Sigma Olomouc)


Z POHLEDU SLÁVISTY:
O tomto pohárovém zápase se vědělo dlouho dopředu, každý říkal že pojede, a tak padaly i návrhy, že dáme bus. Jak to již bývá - sliby chyby, a v den „D" nás je šest! Je nám jasné, že sigmáci se nějak dají dohromady, aby nás přivítali. Cestu nám zpříjemní potkání asi stovky fans Pardubic jedoucích na Slavii na hokej. V Olomouci něco čekáme už na nádraží, ale nikdo nás neočekává.
Na domácí chuligány narážíme kousek od    stadionu, je jich osm, nejdříve na sebe váhavě zíráme, ale nakonec se do sebe pouštíme. Na naší straně jsou tři tyčky, domácí šli čistě beze zbraní, ale jak vidí, že něco máme, berou do rukou větve a kamení. Z počátku domácím odoláváme, ale po chvíli mají jasnou převahu a dostáváme. Nic neztrácíme, na naší straně je jeden rozbitý nos a odřená hlava. U soupeře víme jen o natrhlém rtu. Poté je již prakticky vše v klidu.

autor: L/B'97 (Slavia Praha)



převzato z Football Factory č.20


Pro zájemce: jednotlivá čísla FOOTBALL FACTORY v tištěné podobě lze stále pořídit za zvýhodněnou cenu. Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear