Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Jak to všechno v Tmavě dopadlo již určitě všichni víte a proto není třeba zacházet do detailů, tento rozbor by se „někomu" mohl náramně hodit a jiným dost ublížit. Případ byl také velmi medializovaný a vyvolal velké pobouření, které vedlo k mnoha diskusím. Výsledkem jsou větší bezpečnostní opatření a přísnější postihy vůči slovenským chuligánům, kterým se bude dýchat ještě hůře než doposud. Co dodat závěrem? Jeden z trnavských chuligánů přišel téměř o život, naštěstí je jeho stav již stabilizovaný. Na druhé straně byl jeden z Nitranů vzat do vazby a hrozí mu trest 2 - 8 let. Dalších devět je stíháno na svobodě.

Pozdrav posílám do Košic a do Prahy.

A.C.A.B.

autor: Loky (Bulldogs '95 Nitra)

 

Z POHLEDU CHACHARA:

Na tento zápas jsme se z důvodu současně hraného utkání Baníku v Teplicích vydali jen ve dvou. Do Trnavy přijíždíme kolem osmé ráno a v doprovodu dvou místních jdeme do knajpy, kam postupně zavítá kolem padesáti spartakovců. Po celkem náročném alkoholickém soustředění se v rukou našich přátel objevují tyčky a vyrážíme na Nitrany. Po chvíli je vidíme a nabíháme do nich. Bohužel jde do boje naplno pouze asi polovina Trnaváků, a tak Nitrané, posíleni o Košičany a sparťany (dohromady asi 70 lidí), získávají brzy převahu a trnavští se dávají na útěk. Já si celý incident bohužel moc nepamatuji (vodka a rány do hlavy), vím jen, že mě jeden z protivníků dovedl k sanitce, kde bylo již několik dalších Trnaváků s nimiž odjíždím do nemocnice. Mezitím se odehrála další potyčka mezi znepřátelenými tábory na pěší zóně, při které létají také dlažební kostky. Tento střet již byl vyrovnaný. V nemocnici zjišťuji nepříjemnou zprávu, že jeden z trnavských putuje na operační sál. Díky dementním doktorům a Slovenské policii mě to zde přestává bavit a odcházím s jedním členem R.B.W. do hospody. Odtud později vyrážíme na zápas, kde se potvrzuje „nadprůměrná" inteligence Slovenské policie, která nás nejdřív nechce vpustit na stadion a po závěrečném hvizdu pro změnu nechce nás Ostraváky pustit zase ven. Posílají mě navíc mezi Nitrany a kámoše na záchytku. A.C.A.B.! Po půlhodinovém vysvětlování, že jakožto baníkovec nemám zájem o výlet do Nitry a po absolvování kamerových zkoušek, odcházím do trnavských hospod zakončit tento zajímavý výjezd. Děkuji trnavských za pohostinnost.

autor: L. z P. s pomocí vyprávění trnavských fans (Baník Ostrava)

 

Z POHLEDU KOŠIČANA:

Z Nitry vyjíždíme něco po jedenácté dopoledne. Cesta je krátká, a tak už kolem poledne stojíme na nepřátelském trnavském území. Naše sestava byla velmi dobrá, skládala se z asi 80 Nitranů, 14 košických a 7 ze Sparty. Místo našeho „zápasu" je určeno u nějaké sportovní haly na parkovišti. Po našem příchodu do těchto míst již v dálce registrujeme přibližujících se Red Black Warriors. Mohlo jich být asi šedesát, všichni kompletně vyzbrojeni. Běžíme proti nim a začíná bitka. Na naší straně je zpočátku jen pár tyčí a nějaké opasky (kladivo bylo použito až v centru). Ani na jedné straně se nezapojují všichni. První údery trnavských odnáší několik Nitranů rozbitými hlavami, ale postupně přecházíme do protiútoku. Zadní řady domácích začínají ustupovat a potupně se dávají na útěk. Několik trnavských srážíme k zemi, kde dostávají řádnou sodu. Na zem jsme z domácí strany dostali i nějakého borce, který ke mě po bitce přichází se slovy: „Já jsem Baník, zabijte mě!!!' Z hlavy mu teče krev a trochu se motá. Chvíli debatujeme a posílám jej pryč. Už přijíždějí policajti, kteří posílení o „kukláče" situaci postupně dostávají pod kontrolu. Část naši skupiny pronásleduje domácí chuligány do města, kde přímo na náměstí končí po třech ranách kladivem jeden z trnavských s rozsekanou hlavou. Tuto akci natočila i pouliční kamera policie, upevněná na vedlejší budově. . Na stadionu jsme v sektoru přinuceni pouze sedět, a tak nefandíme. Před koncem utkání přichází kriminálka se záběry z města. Následuje postupné natáčení každého z nás a zatýkání pachatelů. Celkově je zadrženo čtrnáct (10 Nitra, 2 Košice, 1 Sparta a 1 Trnava) chuligánů. Na krku mají paragraf „Výtržnictví" a hlavní aktér s kladivem také „Ublížení na zdraví". Super „zápas"; myslím ten náš polední. PS.: Na utkání trnavští hrdě vyvěšují asi třicetimetrovou vlajku s nápisem „R.B.W. sa nepýtá kolko má nepriatelov, ale kde sú". Zbytečné jste se zesměšnili!!!

autor: Rišo/PB '98 (1.FC Košice)

 

reporty převzaty z Football Factory č.15

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear