Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Nakonec i tato snaha nenachází dostatek pochopení. Zlínští se prezentují dvěma zdařilými dýmy, které policie prostě nechápe. A.C.A.B. K naší radosti je nakonec vyrovnáno, ale druhá liga je opět blíže...Po zápase jsou hosté eskortováni do busu, a tak nám není umožněna důstojná rozlučka. Nakonec jdeme raději na pivko oslavit slavný bod.

 

autor: Martin / Crime Boys (Hradec Králové)

 

Z POHLEDU ZLÍŇÁKA:
Do Hradce vyrážíme dvěma autobusy v počtu 80 lidí. Cesta je v klidu, ale díky zastávkám na benzínkách a na chcaní máme zpoždění. V Hradci nabíráme ještě dva Zlíňáky a tři z Neratovic (celkem je nás 85), a pak na stadión. Ihned po výstupu rozpoutáme střet s čerty a máme jednoho zadrženého. V první půli k nám přicházejí dva z Crime Boys, že by chtěli po zápase střet banda na bandu, což přijímáme. O poločase pouštějí zadrženého a ten se vrací k nám na stadión. Po přestávce odpalujeme dva dýmy a je tu další střet s policií. Rozdáno pár ran, ale proti obuškům a brnění nemáme moc šancí. Registrujeme tři rozbité hlavy a znovu jednoho od nás berou (opět toho stejného). Pak Zlín dává gól a my letíme na plot, což vyvolává další čertovský zásah jehož výsledkem je zlomená klíční kost. Ke konci odpalujeme poslední dva dýmy a opět zasahují benga a berou dalšího. Do konce zápasu se již nic neděje. Jenom se s námi snaží spojit mladí Hradečáci proti PČR, což my (The Treatment) odmítáme. Po zápase nechceme odjet bez zadržených, nakonec odjíždí jeden autobus, který odváží kluky z Neratovic na nádraží a my stále zůstáváme na stadionu. PČR nás za chvíli vytlačuje z areálu a odváží tři z nás na CPZ. Cedí nakazují řidiči, aby odjel i bez nás. Ale někdo mu říká, že jestli odjede, tak ho podřežeme. Řidič se psychicky zhroutí a zůstává v Hradci. Pak už jen čekáme na nový bus a hurá domů. Policejní doprovod máme až do Zlína. Děkujeme neratovickým za podporu.

 

autor: Rumíček / The Treatment Zlín


převzato z Football Factory č.19


Pro zájemce: jednotlivá čísla FOOTBALL FACTORY v tištěné podobě lze stále pořídit za zvýhodněnou cenu. Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear