Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

To je již navázáno spojení s brněnskými, kteří již vybrali místo setkání. Oba tábory se shodnou, že je pár lidí z kriminálky nezastaví. U Devíti křížů se k výpravě z Prahy přidává autobus ze Dvora a vyráží se blíže k Brnu, kde má čekat auto, které hosty přivede na plánované místo.
Po pěti kilometrech však celý plán padá. Autobusy blokuje policie, která zde čeká v počtu několika tranzitů a osobních aut, navádějí výpravu Pražanů na nějakou odbočku, kde zastavují a asi padesát těžkooděnců začíná jejich buzerace. Po chvilce dohadů bohemáky směřují do nějaké restaurace za Brno, kde po chvíli vyprovokují konflikt, do kterého se zapojuje většina zeleno-bílých. Po policistech létají židle a půllitry, jeden z nich se však odrazil tak nešťastně, že zranil jednoho z nás (stál si blbě Žofré!), rozpáralo mu to tvář a může být rád, že to o kousek minulo oko. Ztrácí hodně krve, po chvíli i vědomí a je převezen do nemocnice na šití.
Poté se již jde na stadion a hned u vchodu dochází k další potyčce s policií a ochrankou. Kolem desáté minuty skupina asi čtyřiceti hostů opouští stadion a odchází na pivo. Po chvíli dohadů je policie za svého doprovodu pouští! Po pár metrech se objevuje skupinka asi deseti Brňáků, ale útok na ně policie okamžitě přerušuje. Výsledkem akce je jeden zraněný od policisty na koni a jeden paragraf útoku na veřejného činitele, oboje na straně Bohemians, jejichž příznivci jsou zatlačeni zpět do sektoru. Tam se schází na 130 fans Bohemians (v tom 26 Dvůr+Pardubice a 8 Doubravka) mezi kterými se objevuje i pražská kriminálka, kterou před lynčem ochrání pouze robocopové.
Po zápase se čeká na propuštěného z nemocnice a za velkého policejního doprovodu až do Prahy (!!!) se odjíždí. Po cestě není dovoleno se nikde občerstvit a u Devíti křížů dokonce zavírají motorest i benzínku. Nakonec je přece jen na jedné benzínce povoleno za policejní asistence občerstvení. V půl desáté výprava doráží zpět do Prahy a na památku si každého natáčí pražská kriminálka.
Poděkování patří bratrům ze Dvora Králové, Pardubic, Mníšku a klukům z Doubravky. Na výjezd vyjeli i staří chuligáni a mladých tam bylo maximálně deset! V tento den udělaly pro střet obě strany co se dalo. Nějaké dohady o tom, jak by to dopadlo, jsou nesmyslné. Vše by se ukázalo při akci a ne na Internetu. „Smrt má jméno Bohemians"


autor: Berserk (Bohemians Praha)


převzato z Football Factory č.19


Pro zájemce: jednotlivá čísla FOOTBALL FACTORY v tištěné podobě lze stále pořídit za zvýhodněnou cenu. Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear