Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Čas ukázal, jak oprávněné naše obavy z čertů jsou. Mostečtí však bojují dále. Jsou ještě jednou zatlačeni zpět, potom se však definitivně rozprcháváme. Oni nelení a dohání na Letenské pláni čtveřici našich, ze které někteří dostávají.
Na mostecké fantasmagorie jsem si zvykl, že však budou na webu střet prezentovat jako své vítězství je vrchol. Ze střetu pak dvojice paparazziů ze Sportu (Kasík, Legner) udělala prvotřídní senzaci. Na základě jejich fotek jsou v tuto chvíli již dva lidé obviněni. Vzkaz pro všechny: Ani v čase zápasů áčka, nedostanete na béčku nic zadarmo!

autor: BDzL-O (Sparta Praha)


Z POHLEDU MOSTEČÁKA:
Jarní část pro nás začíná atraktivním střetem s rudochama. Poučili jsme se z předchozích střetů a byli připraveni na vše! Bohužel, v tento den hrála Sparta v Ostravě, takže jsme nevěděli, co si pro nás rudoši nachystali ze zálohy!
Autobusem vyrazilo 22 vandalů. V Klausově panství jsme dopoledne, kolem desáté hodiny. Vydáváme se na obchůzku kolem stadionu, bohužel nic! Valíme tedy na fotbal, kde na nás již čekají naši přátelé z Litoměřic, kteří s sebou přivezli novou krásnou vlajku „Terror Squad Leimeritz". Sektor zkrášlujeme zbytkem našich vlajek, visí "Brux Vandals", "Alles fur Brux", „Hooligans" a pár menších. Začínáme podporovat Baníček, ale asi po deseti minutách se k našemu sektoru řítí asi dvacetičlenná, po zuby ozbrojená, skupina letenských! Tím po zuby, myslím opravdu po zuby, protože dvoumetrové latě a stromy se jen tak nevidí. Proráží bránu, kterou držel asi padesátiletý důchodce a řítí se na nás. Jaké je však jejich překvapení, když se jim asi patnáct borců od nás staví na odpor! Vzduchem létá všechno, co kdo vezme do rukou, letí po nás také klacky (někdy je vidět i slušně zachovalý strom nebo část plotu), což sbíráme a používáme proti nim. Do té doby od nás NIKDO zbraň neměl, později se nám podařilo rozebrat stánek s klobásami. Rudoši jsou evidentně zaskočeni silou odporu a některými borci, kteří se postavili proti klackům a dál i s rozbitými hlavami napadají sparťánky. Rudoši se dávají na zmatený ústup, který se mění v úprk. Utíkají jak zajíčci a to nám opravdu dělá dobře na srdíčku. Někteří jsou dohnáni na Letenské pláni a darují nám svá těla na odbornou masáž. Také proběhne férovka, kterou, dovolím si posoudit, vyhrál náš borec. Rozhoukají se sirény bastardů a je čas vyklidit pole.
V sektoru se již nic neděje, a tak začínáme opět podporovat Baníček. Ve druhém poločase vytahujeme balónky, chvilka mávání se mění v bitku mezi námi, ale policie už jen mlčky stojí. Do konce utkání se již nic výrazného nestalo, a tak jedeme poklidně domů.
Závěrem chci jen poznamenat, že rudoši budou jisto jistě psát, že nás rozprášili nebo, že bylo všechno úplně jinak. Je sice pravdou, že naběhli první, ale my se je pokoušeli najít už před fotbalem a snad je povinností domácích, najít hosty. Není to tak těžké, ne? Na naší straně byly tři rozbité hlavy a jeden nos, čemuž se nedivím, protože proti dvoumetrovým klackům toho nikdo moc nenadělá. Sparťani byli nejméně dva dobití na zemi + pár krvavých ran. To ať přiznají oni sami. Poděkování patří všem Vandalům a přátelům do Litoměřic, díky i sparťanům za kvalitní střet. Škoda jen těch zbraní, stačilo zavolat a domluvit férovku! Áá, já zapomněl, sparťanů bylo jen dvacet a s tímto počtem oni na férovku 15 na 15 nejdou. Takže zase někdy příště!

autor: Horda leváků (MUS Most)


Z POHLEDU „PRÝ" NÁHODNÉHO DIVÁKA:
V sobotu dopoledne jsme byli s fotrem na béčku Sparty. Fotbal nic moc, nuda, bez šancí, gólů. Píšu o tom z jiného důvodu, asi deset minut po výkopu zápasu, který se hrál na tréninkovém hřišti, provedla skupina asi dvaceti mladíků náběh do sektoru hostí, kde v té době byla asi početně stejná skupina chuligánů Mostu. Na první pohled, možná dohodnutá "férovka", pokud by však skupina, v níž se vyjímala kukla v rumunských barvách, nebyla ozbrojena metrovými klacky, latěmi a poleny. Došlo k tvrdému, nerovnému střetu, který trval asi 5 - 10 minut. Hosté, přestože neozbrojeni, bojovali udatně. I když se v tom nevyznám, tipoval bych je na pravé chuligány. Přestože jich asi pět utrpělo krvavá zranění hlavy, vyhnali tlupu rumunských pseudo-chuligánů ze sektoru a pronásledovali je Letenskou plání. Jednoho z nich dostihli a použili stejnou taktiku. Asi osm z nich ho na zemi schouleného tvrdě zkopalo. Pak se vrátili do sektoru hostí. To vše se událo za přihlížení pořadatelů a bez přítomnosti policie.
Pokud byste tedy náhodou v nejbližších dnech četli na některých webových stránkách cosi o slavném vítězství sparťanských chuligánů, tak tomu ani náhodou nevěřte. Byl to zbabělý náběh rumunských bezdomovců, kteří nakonec dostali (až na ty, co utekli), co si zasloužili!!!

autor: Nezávislý Pražák



převzato z Football Factory č.19


Pro zájemce: jednotlivá čísla FOOTBALL FACTORY v tištěné podobě lze stále pořídit za zvýhodněnou cenu. Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear