Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Ještě než popíšeme důvody našeho konání v první minutě včerejšího zápasu, ohradíme se proti komentářům různých internetových žvanilů či televizních komentátorů, že takovéto věci dělají „bezmozci“ a lidé, kteří fanoušky nejsou, a fotbal je nezajímá. Naopak, kdyby nás fotbal nezajímal, tak k přerušení vůbec nedošlo. Lidé okolo hnutí Ultras Sparta jsou právě ti, kteří Spartě věnují téměř veškerý volný čas. Zajišťovat všechny ty věci okolo choreografií, streetwearu, zajišťovat technické věci… To vůbec není jednoduché, k tomu můžeme připočíst i několikadenní výjezdy za Spartou do Evropy, zkrátka pro lidi stojící za včerejším přerušením je Sparta život, proto už bylo potřeba se ozvat.

V zápase Bohemians – Sparta jsme hned v úvodu záměrně přerušili zápas. Po vytažení plachty s nápisem „PROBLÉMY SI DĚLÁTE SAMI“ bylo hřiště zaházeno stroboskopy, dělbuchy i světlicemi. Proč tohle vše hned po pár zápasech v nové sezóně? Včerejší reakce na stav v klubu není otázkou jen tohoto ročníku a jak nápis napovídal, „Problémů“ vidíme v klubu několik, od trenéra k hráčům až po samotné vedení klubu…
Z. Ščasnému můžeme vyčítat protěžování hřáčů, kteří na to nemají. Dále špatná střídání, podivné vyjadřování do médií nebo to, že nezapracovává hráče z juniorky.
Hráčům můžeme vyčítat špatné výkony a nebojovnost. Chybí silné osobnosti, které by mužstvo zvedly v těžkých chvílích. Můžeme jim vyčítat jejich zbabělost, když žádají klub o sekuritku cestou do Teplic.
Co nám však vadí především, je vedení samotné. Z ověřených zdrojů víme, že nejvyšší vedení žije v naprosto odlišném světě, než klub samotný a podle toho to taky vypadá (a tím nemáme na mysli jen jejich separaci od sportovního úseku, ale také jejich nulový vztah k fanouškům, který škodí celému našemu táboru). Vadí nám ta všeobecná neprofesionalita, která se pak odráží v tom, že generálním ředitelem je člověk, který nemá absolutně žádné zkušenosti ve fotbale nebo že přestupy dohaduje bývalý komentátor z Novy.
Veškeré tyto faktory pak ústí v to, že za posledních 9 sezón jsme mistrovský titul získali pouze 2x a v Lize Mistrů jsme byli naposledy před 11 lety!

ULTRAS SPARTA

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear