Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Co se týče sobotní akce Baníku a jejich družebních přátel, nezbývá než uznale smeknout klobouk. Výborně naplánovaná akce pár kilometrů od stadionu, kdy je chyba jednoznačně na naší straně v tom, že na takový výjezd nejsme schopni vyjet v boje schopné bandě.

Výsledek je prostý a již bylo napsáno ze strany ChzB, 2 auta odchycená ekipou Baníku dostávají oklep.

Nicméně Slezané, ve své typické skromnosti, udělali report zbytečně krátký a neúplný.

Protože v rámci akce se dostává pohostinnosti i našim vozům ze strany domácích, kteří se po uzavření dolů OKD zjevně rekvalifikovali na úřadech práce v oboru klempíř, tesař.

Některé tuningové úpravy na vozidlech odchycené, oklepané posádky nejsou ovšem tolik praktické jak by se na první pohled zdálo. Elegantně odstraněná okna by mohly způsobit důsledkem průvanu nepříjemné bolesti zad. Snížení výšky vozu je také velmi luxusní záležitost, ale značně to pak limituje výšku posádky.

Stěrače sice ještě fungovaly, ale s ohledem na odstranění čelního skla, byly skutečně zbytečné a je logické, že vrchní technik navrhl jejich šetrné odstranění včetně nesmyslných zpětných zrcátek, které pouze zavazejí a kazí aerodynamiku vozu. Bohužel výsledek je sice od pohledu úžasný, nic méně vozy jsme s ohledem na nepoužitelnost musely nechat v Ostravě k dalším úpravám. Positivní bylo alespoň to, že v rámci interiérových úprav byl vylepšen i vnitřek vozů a to tak, že majitel jednoho auta si sice neodvezl vůz zpět domů, ale mohl si odvézt alespoň loketní opěrku.

Inu, taková práce se dnes už nevidí a rozhodně může všechny na srdci hřát jako dobře odvedená práce.

Ať už se do Ostravy z Polska vozí cokoliv, tak bychom chtěli pár vzorků do Brna.

Pevně věříme, že drobné nedostatky ze sobotního dne nepokazí dobré vzájemné vztahy obou táborů.

ŽIVOT DAL, ŽIVOT VZAL. JEDEME DÁL aneb ZA DOBROTU, MARMELÁDU NA KOKOTU :)

 















REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear