Valhalla Fighting

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Fotoreport ze zápasu Karviná - Plzeň, Report Ultras Karviná:

Report ze sobotního utkání s Viktorii Plzeň: Kotel se před třetí hodinou odpolední naplnil zhruba 70 fanoušky, do sektoru hostí zavítala zhruba třicítka výjezďáků. Utkání začíná jako každé jiné… První chorál bomba, pak to jde bohužel postupně dolů. Sem-tam se dokážeme vyhecovat na lepší výkon, jindy je to však téměř až nedůstojné na C4ku. Jedna palička k bubnu hlasitější pasáž nezvládá a pod rukama rozvášněného Sisa praská, což provizorně opravujeme nálepkami 😃.

Jak jsme upozorňovali před zápasem, začali jsme si hlídat jedince snižující morálku celého kotle a posvítili si na ty, kteří nepochopitelně navštěvují C4ku za jinými účely než fanděním. Na stadionu je čtyři a půl tisíce sedaček, kam se můžete posadit, proč zrovna sedíte mezi stojícími lidmi? To pak bohužel strhává další a další lidi a takto se nikam neposuneme… (Situace je samozřejmě jiná u lidi se zdravotními indispozicemi.) Za tímto si stojíme a stát budeme a sledujeme si od toho další krůček ve zlepšování supportu, což však ostatně bylo v tomto zápase znatelné po každém napomenutí. Abychom však nebyli pouze negativní, velké díky patří za naprosto většinové respektování zeleno-bílo-černých barev oblečení! Dále za vyzdvihnutí z chorálů tentokrát stojí především „eMeFKaaa, eMeFKaaa, eMeFKaaa,…“, který díky zapojení všech rukou vyzněl a vypadal nadstandardně – palec nahoru. O poločase proběhla slibovaná sbírka na choreo, v níž se pod tribunami C a D vybralo na naše poměry hezkých 3100 korun. Děkujeme a potvrzujeme, že na choreu do Ostravy již pilně makáme!

Druhý poločas se vedl v podobném duchu jako ten první – pár minut jsme vždy tišeji, pak přijde vlna motivace, že se často zapojuje i tribuna… Příležitostně nás burcuje i Dominik Holec, jehož jméno na oplátku vyvoláváme. Zápas končí plichtou, což je asi nad očekávání. Bohužel v tabulce jsme si však nijak nepolepšili. Po konci zápasu připomínáme nadcházející výjezd pokřikem „všichni na Baník“ a hráčům děkujeme. Přichází i trenér s milým vzkazem.

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear