Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Kolik čekáte že se vás na derby do Opavy vydá? kolik čekáte že dostanete k dispozici lístků?

Kolik lidí se přes obstrukce do Opavy vydá opravdu netuším. Kdyby byl počet lístků neomezený (což jsme samozřejmě nečekali), troufám si říct, že by jely třeba 3-4 tisíce, a vůbec si nemyslím, že bych přeháněl. Propagace zápasu by při lepších vyhlídkách také vypadala jinak. Teď si to vůbec netroufnu odhadnout. Doufám, že nás bude co nejvíce a že nás bude kurevsky slyšet!!!

Určitě to bude mit naboj, jako vždy, čekáte že to bude nejlepší zápas naší ligy, jak první, tak druhy? po Ultras stránce.

Vzhledem k podmínkám nic takového na stadioně rozhodně nečekám. Nejlepší zápas druhé ligy by to určitě byl, možná i celkově zápas jara na naší scéně. Ale takhle... Vedení SFC udělalo vše pro to, aby zápas degradovalo na "běžný zápas", kde si domácí užijí, že budou mít na tribunách navrch nad Baníkem. A to se nestane každý den, že jo?

Chystá se nějaký pochod ? U vás je známe, že jste v ultras dost vynalezaví, plánujete něco speciálního na toto derby?

Pochod bude možná to jediné, co nám zbyde. Nějak z nádraží ke stadionu dojít musíme... Ale jak to bude vše vypadat, to je čertužel ve hvězdách. Otázkou také je, jaká překvapení si pro nás připraví PČR.

Kolik čekáte podpory z Polska?

Neodpovím, nevím... Nejspíše hodně, takovou šaškárnu nemají ani v Polsku každý den...

Chceš něco dodat na závěr?

Že je mi líto, jak se to vše vyvinulo. Že SFC možná má fanoušky na dobré úrovni, ale klub není schopen uspořádat svátek fotbalu na odpovídající úrovni. Je to smutný obrázek našeho fotbalu. Už se těším, až budou fotbaloví činovníci brečet nad prázdnými tribunami, když se těch plných bojí. ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY!!!

 

Fanoušek Baníku

 

 

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear