Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

A tak jsou různé skupiny policií naháněny, opsány jejich občanky, lidi jsou natočeni na video. To se děje i v kotli hostů. Dost možná si někdo vytváří databázi aktivně fandících osob.

Městský stadion zeje prázdnotou. Slabá účast je zapříčiněna celodenním deštěm, zimou a zápasem MS v hokeji ČR - Švédsko téměř ve stejný čas. Na stadionu se prezentuje Slavie svým na ruby obráceným choreem  "Sorry babi" a plachtou "Vím, že brzo umřeš, proto jsem jel na fotbal". Brněnský kotel se prezentuje při signálu plachtou oslavujícím 15 let J.K.G.

Živo je před stadionem u domácího kotle, kdy je zatčen jeden Brňan za naprosto banální důvody (a odnáší to později paragrafem), a tak několik osob se pokouší o nemožné, o jeho vydání zpět.

Absurdnější věci však teprve mají přijít. Nejprve rozhodčí zastavuje v 77.minutě hru za skandování "Pelta je čurák". (díky geniálnímu nařízení ze svazu je na stadionech nejvíc vulgarit co za poslední čtvrt století pamatuji. Čekám, kdy televize před televizní fotbalové přenosy bude nucena dát větu, že následující pořad není vhodný pro děti a mládež. Počítám totiž, že když už rodiny s dětmi na stadiony nechodí, tak fotbalová utkání jistě jako cílová skupina pečlivě v televizi hltají). Hra je zastavena na 13 minut. Pak delegát dá příkaz hlavnímu pořadateli, hlavní pořadatel dá příkaz securitce a musí se vyklidit sektor. Securitka se jeví neochotně brutálně zasahovat k "pokojně stojícím fanouškům, co jen něco křičí", a tak ještě musí přiběhnout policie v kuklách, aby přidala na dramatičnosti či případně na tvrdosti. Hostující sektor je nakonec vyklizen policií, i těch pár žen a dětí co tam bylo musí pryč. Zřejmě zradily i ženy, děti, staří, prostě každý, kdo se v kotli hostů nacházel a byl tak nezodpovědný, že (ne)křičel co si myslí. Snad se ten nešvar podaří vymýtit. Myslet si to se zatím ještě může, křičet to, je ale pro tento ligový ročník už příliš moc. Brněnské fanoušky nikdo nevytlačil ze svého sektoru, i když byli tak hloupí a mysleli si to stejné co slávističtí a také skandovali, že je pan Miroslav Pelta čurák. Brněnský kotel však z loyality odešel, čímž ušetřil policii náklady za případný další policejní zákrok (pěkné gesto od tak odporných lidí).. Tedy ten zákrok by byl v případě, jestli by delegát po vzoru císařů Říše Římské dal palec nahoru nebo dolů ohledně dalšího sektoru, kde lidi stojí, fandí, křičí věci co se mohou, ale pak taky i věty, co se říct nemohou.

Fotbalové vedení ruku v ruce s policií vytváří pro fanoušky i diváky co nejpříjemnější podmínky. Nechat nafotit, zlegitimovat stovky lidí, co jdou na fotbal, nechat násilně vyvleknout jeden vybraný sektor, kde jsou i ženy a děti, přestože celý stadion skandoval "Pelta je čurák", tomu říkám práce s fanouškem, tomu říkám pozvánka na další zápasy "cinklé" Gambrinus ligy. Můžete si o vedení svazu myslet co chcete, ale pro diváky tihle "dělníci fotbalu" dělají maximum. Jako vždy.

Je ještě na tom svazu někdo, kdo nebyl vyšetřován (Pelta, Mokrý?), kdo nebyl estábák (jak tvrdí o Berbrovi herec Trojan). Kdo půjde na jejich místa? Ex předseda fotbalového svazu Chvalovský už si pár let za podvody odseděl, tak by mohl on, nebo Starka z Příbrami, který je neustále skloňován s kauzou podsvětí a vražd okolo Krejčíře. Proč soud, když se začne zabývat kauzami funkcionářů svazu to ohodnotí výrokem, že je fotbalové prostředí žumpa? Kdo vlastně vyhání ty rodiny s dětmi z "cinklé" ligy? Řídí svaz slušní lidé, nebo jsou to lidi co disponují balíkem peněz, co zadávají do médiím reklamu za slušné obnosy? Koho asi budou mít média radši, z koho je jednoduší a hlavně výhodnější vyrobit anonymního kriminálníka, i když konkrétního mají před očima? Jedni sypou peníze, jsou to kámoši z tiskovek, máš na něj mobil skrz články, jsou tam dobrý chlebíčky, teplo ve vipce a lístek na zajímavej zápas repre i pro kámoše, druzí nadávají na novináře, na televizní přenosy, na Novu, že kurví fotbal, a číst a koukat na tv či koupit noviny nemusí, když jsou fyzicky na stadionu. Taky bych měl raději ty první.

 











































































































































Videa:
 

{youtube}pCIDkYUqb2U{/youtube}

 

{youtube}a_QC0ihYU0A{/youtube}

 

{youtube}74kwVlxzc5A{/youtube}

 

{youtube}AGPCQsJIAH0{/youtube}

 

{youtube}OOUwzU6Rxaw{/youtube}  

 

Foto: Mladej Pelta

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear