Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Na Bazaly si našlo přesto o trochu více diváku než minulý týden. Na protější straně  mohlo být asi 100 slavistů. Druhá stovka údajně nebyla vpuštěna kvůli svému stavu. Jim ale asi taková zima nebyla, část zápasu někteří strávili do půl pasu. Domácí také předvedli solidní dopink, ochozy se bavily hlavně při odpovídačkách. V kotli hostí i za ním také spatřena nějaká ta pyrotechnika.

 

Domácí strana si připravila 4 chodové menu. Jako předkrm bylo servírováno uctění památky zavražděného srbského fanouška v Istanbulu.

Pomyslnou polévku byl pozdrav hlavní slavistické tribuně, Severní. Nutno podotknout dobře namalované a vtipné :-).

Hlavní chod byl představen až ve druhém poločase. Nad hlavy sektoru V1 se objevily podobizny vedení FCB - Baďury, Háby a Šafarčíka s doplněním o co každému jde. Vše doplnila citace hlavy státu s chacharským doplněním. Je škoda, že se do zpěvu nezapojilo více lidí.

Na hřišti se o zábavu měli postarat hráči, bohužel ani jeden nedokázal dostat bod A do bodu B. U nás, Baníku, je to celkem zvyk :-). Po jídle přichází dezert. Ten v posledním zápase letošního roku na Bazalech měl podobu ohňostroje, jenž doplnilo několik rací. Povedená oslava!

 

thordividion.com

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear