Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear



Podmínkou k udělaní licence ze strany FAČR bylo zavedení adresného prodeje lístků na stadionu Bazaly. K tomuto bodu jsou vyžadovány tři základní údaje: jméno, příjmení a datum narození. Požadavky na zisk dalších osobních údajů jsou již čistě z vůle FC Baník Ostrava. Proto tedy nevidíme jediný důvod tyto informace odevzdávat a nechávat si až zbytečně zahlížet vlastním klubem do soukromí.

Samostatnou kapitolou je pan Šafarčík komunikující se zástupci fanoušků v průběhu zavádění karty FCB. Nakonec pan majitel celou komunikaci na schůzi s fanoušky popřel a byl velmi udiven požadavky a výtky fanoušků. 

Pokud se tedy bude na Bazalech s fanoušky zacházet i nadále jako s kusem hadru, či je úmyslně uvádět v omyl, zůstává pro nás území stadionu Bazaly zapovězeno. Po vedení FC Baník Ostrava požadujeme omezení poskytovaní osobních údajů ze strany fanoušků ke koupi permanentní vstupenky na odevzdaní totožnosti(jméno, příjmení) a data narození. Tedy stejných údajů jaké jsou údajně potřeba k zakoupení jednorázové vstupenky. Dále vyžadujeme uvést, nejpozději však týden před prvním domácím zápasem, kdy a kde si budou moci fanoušci nevlastnící kartu FCB ani permanentku opatřit po celou sezónu lístky na Bazaly.

Zároveň ultras Baníku vyzývají všechny stejně smýšlející fanoušky FCB připojující se k našemu protestu, rovněž k ignoraci všech marketingových akcí FC Baník Ostrava.


ULTRAS BANÍK

 

Převzato z www.chachari.cz

 

Bojkotu si všimla i média, zde je článek o tom na idnes.cz: http://fotbal.idnes.cz/ostravsti-ultras-chystaji-bojkot-domacich-zapasu-fsj-/fotbal.aspx?c=A140718_110836_fotbal_ald

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear